Uklanjanje visećih bradavica i milija 10kom = od 2500din (zavisi od regije)

Uklanjanje virusnih bradavica, milija i keratoza

beauty
Uklanjanje virusnih bradavica i keratoza u beogradu cena

Više informacija

Virusne bradavice su kožne izrasline koje nastaju kao posledica HPV virusa, obično su u boji kože ili tamno braon nepravilnog su oblika i drže se na maloj površini zato ih nazivamo i viseće bradavice.

 Tretman uklanjanja bradavica se preporučuje ne samo iz estetskih razloga već i iz zdrastvenih razloga  kako bi se zaustavilo njihovo dalje širenje.

Najcešće se javljaju na previjima kože (vrat,pazuh i ispod grudi). Pre tretmana, mazemo anestetik, zatim uklanjamo jednu po jednu bradavicu. Nakon tretmana 7 dana mažete tretirano mesto odgovarajućom kremom.

Prvih 24h ne smete kvasiti tretirano mesto.

Uklanjanje milija

Milije su male ciste na koži koje sadrže keratin. 

Razvijaju se kada se mrtve ćelije zadrže ispod kože i formiraju bele kuglice. Bezopasne su, ali stvaraju problem estetske prirode.

Tretman započinjemo nanošenjem anestetika u vidu kreme na mesta koja želimo da tretiramo. Nakon toga ih uklanjamo  plasma penom tj. iglom kroz koju prolazi izuzetno visoka temperatura.

Nakon tretmana postoji posttretmanska nega od 7 dana. Prvih 24h tretirano mesto ne smete kvasiti. 

Uklanjanje keratoza

Keratoze su pločaste promene na koži, boja im varira od boje kože, blago žućkaste ka braon. Nepravilnog su oblika, veličine od nekoliko milimetara do nekoliko cantimetara.

Najčešće se stvaraju u srednjoj i starijoj životnoj dobi.

Bezopasne su, ali stvaraju problem estetske prirode. Najbolje je ukloniti ih dok su manje i svetle, kako bi rezultat bio zagarantovan. Tretman započinjemo anestetikom u vidu kreme, zatim uklanjano jednu po jednu keratozu plazma zrakom.

Vajara Živojina Lukića 14
Od 08h-21h
Ponedeljak i Utorak neradni​

Poznati kod nas

Utisci

Zakažite Vaš termin

Nazovite nas ili pošaljite email upit

Bežanijska kosa