Mikrodermoabrazija + mezoporacija 7000din 3500din

Mikrodermoabrazija

beauty
mikrodermoabrazija tretman beograd cena

organski biljni piling

nemačka kozmetika

smanjenje fleka i ožiljaka

Višegodišnje iskustvo

Više informacija

Mikrodermoabrazija predstavlja piling kože dijamantskim kristalima. 

U isto vreme se sondom vrši vakum masaža što doprinosi čisćenju kože lica ali i poboljšava cirkulacija i limfna drenaža. 

Blagim i kontrolisanim uklanjanjem povšinskog sloja, koža je stimulisana da proizvodi novi kolagen pa kao rezultat dobijamo obnavljanje tonusa i poboljšanje teksture kože.

Benefiti mikrodermoabrazije

Ovim tretmanom se podstiče mikrocirkulacija, čime se omogućava bolja ćelijska ishrana, brže i potpunije upijanje aktivnih materija koje treba da dopru do kolagena i elastina, i izazovu produkciju novih ćelija.

Tokom tretmana izumrli sloj kože se otklanja, dok vakum istovremeno stimuliše fibroblaste na produkciju novih kolagenih i elastinskih vlakana.

Mikrodermoabrazija održava mladalački i svež izgled kože, ublažavaju se bore, staračke pege, ožiljci, pigmentacije uzrokovane suncem, akne i ožiljci od njih, smanjuje proširene pore, reguliše pojačano lučenje sebuma.

Kako izgleda tretman mikrodermoabrazije?

Tretman podrazumeva površnskuu abraziju epiderma kože. Mikrodermoabrazija može da se kombinuje i sa drugim tretmanima. Najčešće se kombinuje sa mezoporacijom kako bi u kožu uneli aktivne sastojke seruma.

Da li je tretman bolan?

Tretman je bezbolan zbog efekta vakum masaže koja je pored toga što daje osećaj prijatnosti ima i delotvornu ulogu.

Kada se mikrodermoabrazija ne preporučuje?

Mikrodermoabraziju nije preporučljivo primenjivati kada pacijent boluje od rozacee, proširenih kapilara, bakterijskih infekcija kože…

Vajara Živojina Lukića 14
Od 08h-21h
Ponedeljak i Utorak neradni​

Poznati kod nas

Utisci

Zakažite Vaš termin

Nazovite nas ili pošaljite email upit

Bežanijska kosa